Varför Underpar?

Har du undrat varför orken tryter i slutet på din golfrunda? Kan du känna igen dig i att fokus försämras?

Den mat och dryck som ofta erbjuds ute på golfklubbar innehåller snabba kolhydrater vilket ger ett kortvarigt tillskott av energi och gör att du känner dig pigg i början, men ganska snabbt tappar ork och energi.

Detta var något som vår grundare Mark upplevde och ville göra något åt. Utöver teknik så är kost och fysik viktigare än många tror för att kunna förbättra sitt golfspel.

Mark försökte på många sätt att förbättra sitt spel genom förbättrad teknik, bättre fysisk kondition och mental träning, men det saknades ändå en pusselbit . För att prestera på topp hela golfrundan insåg han att det behövdes kost som kunde tillföra en långvarig energi som fördelades ut i jämn takt. De existerande kostalternativen på de flesta golfklubbar höll helt enkelt inte måttet, därför utvecklade han tillsammans med experter egna energibars exklusivt utformade för golfare under namnet UnderPar.

UnderPars produkter är framtagna för att ge kroppen optimala förutsättningar att prestera samt bibehålla fokus. Detta genom exempelvis det exklusiva kaseinproteinet, vilket tas upp långsamt av kroppen under längre tid, liksom en hög andel fiber för ökad mättnadskänsla.