Om oss

Allt började med grundaren Mark Järgrens jakt efter att förbättra sitt golfspel.

Han tränade på fantastiska träningsanläggningar med de bästa teknikinstruktörerna, träffade mentala tränare och närspelsexperter samt testade all möjlig utrustning och hjälpmedel. Han insikter och kunskaper ledde fram till att rätt och bra kost också måste vara en av pusselbitarna för att nå sina mål . Dock var utbudet av näringsriktig kost på de svenska golfklubbarna begränsat. Mark valde då att skapa sina egna närings- och energirika produkter för att hjälpa golfaren behålla en jämn energinivå under hela spelet. Därav vår slogan – TASTE THE GAME CHANGER.

Förr var det inte ovanligt att se otränade män och kvinnor på golfens mest prestigefulla tourer och mästerskap. Idag är bilden en helt annan och de mest framgångsrika spelarna prioriterar sin träning och lägger stor vikt vid sin kost. Den professionella golfspelaren har utvecklats till en atlet. Många av golfens världsstjärnor har en fysik som är jämförbar med professionella idrottare inom löpning, friidrott, simning och gymnastik. UnderPar erbjuder därför produkter som är väl anpassade till golfspelare som ställer krav på näringsriktig kost.

De kostalternativ som ofta erbjuds på golfbanor ger endast kortvarig energi i form av snabba kolhydrater. UnderPars produkter är framtagna för att ge kroppen optimala förutsättningar att prestera och bibehålla fokus under hela din golfrunda. UnderPar är utvecklat i Sverige av golfare och för golfare eller för dig som älskar spelet lika mycket som vi gör.