Återförsäljare

Kontakta oss via formuläret längst ner på denna sidan för att få återförsäljarpris och mer info.

Att vara återförsäljare av Underpars populära proteinbars är mer än bara en affärsrelation – det är ett partnerskap som ger mervärde. Våra proteinbars, utformade för att stödja idrottare och aktiva individer, erbjuder högkvalitativa ingredienser och en överlägsen näringsprofil. Som återförsäljare har du möjlighet att erbjuda dina kunder en produkt som inte bara smakar fantastiskt utan också ger den energi och näring de behöver för sina träningspass.

Vi står för kvalitet

Genom att välja att sälja Underpars proteinbars blir du en del av ett varumärke som prioriterar kvalitet, prestation och en hälsosam livsstil. Våra produkter är nötfria, producerade i Sverige och fria från palmolja, vilket gör dem till ett medvetet val för kunder som söker både god smak och ansvarstagande produkter.

Vi tror på hälsa och välbefinnande

Bli en Underpar-återförsäljare och ge dina kunder tillgång till en produkt som inte bara fyller på deras energireserver utan också stöder deras övergripande hälsa och välbefinnande. Ett partnerskap med oss är ett steg mot att erbjuda det bästa för dina kunder och att vara en del av en gemenskap som strävar efter framgång både inom och utanför träningsvärlden.

Driver du en förening, goldbana eller ett företag. Hör av dig till oss så hjälper vi er på bästa sätt. Varmt välkommen!

 

Kontaktformulär