VÅR BERÄTTELSE.

 Allt började med grundaren Mark Järgrens jakt efter att förbättra sitt golfspel. 

Han tränade på fantastiska träningsanläggningar med de bästa teknikinstruktörerna, träffade mentala tränare och närspelsexperter samt testade all möjlig utrustning och hjälpmedel. Han insikter och kunskaper ledde fram till att rätt och bra kost också måste vara en av pusselbitarna för att nå sina mål . Dock var utbudet av näringsriktig kost på de svenska golfklubbarna begränsat. Mark valde då att skapa sina egna närings- och energirika produkter för att hjälpa golfaren behålla en jämn energinivå under hela spelet. Därav vår slogan – TASTE THE GAME CHANGER.

ägare underpar

Förr var det inte ovanligt att se otränade män och kvinnor på golfens mest prestigefulla tourer och mästerskap. Idag är bilden en helt annan och de mest framgångsrika spelarna prioriterar sin träning och lägger stor vikt vid sin kost. Den professionella golfspelaren har utvecklats till en atlet. Många av golfens världsstjärnor har en fysik som är jämförbar med professionella idrottare inom löpning, friidrott, simning och gymnastik. UnderPar erbjuder därför produkter som är väl anpassade till golfspelare som ställer krav på näringsriktig kost.  

Vi startar upp igen.

Sedan Sep-2020 är det nya ägare till det certifierade varumärket UnderPar.

Vi heter Jörgen & Mikael och är två golfintresserae entreprenörer med en vision om att utveckla människor och bidra till samhällen. Dessa gemensamma intressen tog oss vidare med nya affärsidéer när pandemin slog till förra året. Uppköpet av UnderPar känns därför naturligt för oss.

Grundaren Mark har på senare år blivit involverad i nya spännande projekt, vilket gjort att han insett att tiden helt enkelt inte räcker till för att ta hand om alla projekt och familj.  Han kände att det behövdes helt enkelt nya ägare med nya mål och visioner för att Underpar skall kunna fortsätta sin utveckling och expansion. 

Då UnderPar funnits på många av Sveriges golfklubbar, sålts i flera länder i Europa och varit ett välkänt varumärke som legat golfaren nära om hjärtat, ser vi stor potential att göra en nystart och ta varumärket till nya höjder.

I vår iver att nå dit så har vi också vår härliga   digital marknadsförare Josefine som hjälper till med våra sociala medier  och ser till att våra kunder också syns på dessa 

Vi vet att ni är många som saknat UnderPar och undrat vart vi tagit vägen. Men faktum är att nu händer det 


Snart finns vi på en golfklubb nära dig

Taste the game changer!

 

“Livet är fullt av möjligheter och för många är det Underpar:t “