facebook_pixel
UnderPar – Developed in Sweden by Golfers for Golfers
Säljs nu på fler än

skandinaviska golfanläggningar
Används av fler än

Professionella golfspelare
Finns i

smaker och variationer
FUNKTIONELL KOST FÖR GOLFSPELARE
De kostalternativ som ofta finns på golfbanor såsom korv, kanelbullar och läsk ger endast kortvarig energi i form av snabba kolhydrater. UnderPars produkter är framtagna för att ge kroppen optimala förutsättningar att prestera och bibehålla fokus under hela rundan. UnderPar är utvecklat i Sverige, av golfare för golfare, för dig som älskar spelet lika mycket som vi gör. Taste The Game Changer!

VÅRA PRODUKTER

underpar-proteinbars

UNDERPAR GOLF PROTEIN BAR ger ett långvarigt energitillskott och hjälper dig att hålla en jämn blodsockernivå under hela rundan. Fiber och långvarigt mjölkprotein ger kroppen optimala förutsättningar att prestera. Nu helt utan tillsatt socker.

FÖRDELAR

  • Långvarig energi
  • Producerad i Sverige
  • Inget tillsatt socker
  • Högt protein- & fiberinnehåll
underpar-nutmix

GOLF NUT MIX är en optimal mix av naturens finaste nötter, med sunda fetter och stora mängder protein. Denna lätt saltade blandning av mandel, cashewnötter, tranbär samt pekannötter är specifikt framtagen för golfspelarens långvariga energibehov och fungerar likt baren som ett utmärkt snack på banan.

FÖRDELAR

  • Naturliga fetter
  • Långvarig energi
  • Högt proteininnehåll
AMBASSADÖRER
OM OSS
Vi på UnderPar är golfnördar. Vi har testat allt i hopp om att förbättra vårt golfspel. Vi har tränat på fantastiska träningsanläggningar med de bästa teknikinstruktörerna, träffat mentala tränare, närspelsexperter, testat all möjlig utrustning och hjälpmedel. Vi upptäckte att den största skillnaden låg i förbättrad kost och sedermera förbättrad fysisk kondition, därav vår slogan – THE GAME CHANGER.