facebook_pixel

UnderPar Golf Nutrition

Developed in Sweden by Golfers for Golfers

PRODUKTER

FUNKTIONELL KOST FÖR GOLFSPELARE

De kostalternativ som ofta finns på golfbanor såsom korv, kanelbullar och läsk ger endast kortvarig energi i form av snabba kolhydrater. UnderPars produkter är framtagna för att ge kroppen optimala förutsättningar att prestera och bibehålla fokus under hela rundan. UnderPar är utvecklat i Sverige, av golfare för golfare, för dig som älskar spelet lika mycket som vi gör. Taste The Game Changer!

Säljs nu på

skandinaviska golfanläggningar

Används av fler än

Professionella golfspelare

Finns i

smaker och variationer

VÅRA PRODUKTER

underpar-proteinbars

GOLF ENERGY BAR är det perfekta tilltugget under rundan. Baren ger ett långvarigt energitillskott och hjälper dig att hålla en jämn blodsockernivå. Fiber och långvarigt mjölkprotein ger kroppen optimala förutsättningar att prestera under hela rundan. Finns i smakerna choklad, kokos, och hallon/vit choklad.

FÖRDELAR

  • Långvarig energi
  • Producerad i Sverige
  • Högt protein- & fiberinnehåll
underpar-proteindryck

GOLF PROTEIN DRINK är berikad med långvarigt mjölkprotein som ger ett långvarigt energitillskott för flera timmar på banan. Drycken är fettsnål, har mindre än 150 kalorier, och innehåller inget tillsatt socker. Finns i smakerna jordgubb, choklad och vanilj. Dricks med fördel väl kyld innan rundan.

FÖRDELAR

  • Få kalorier
  • Inget tillsatt socker
  • Långvarigt mjölkprotein
underpar-nutmix

GOLF NUT MIX är en optimal mix av naturens finaste nötter, med sunda fetter och stora mängder protein. Denna lätt saltade blandning av mandel, cashewnötter, tranbär samt pekannötter är specifikt framtagen för golfspelarens långvariga energibehov och fungerar likt baren som ett utmärkt snack på banan.

FÖRDELAR

  • Naturliga fetter
  • Långvarig energi
  • Högt proteininnehåll

AMBASSADÖRER

OM OSS

Vi på UnderPar är golfnördar. Vi har testat allt i hopp om att förbättra vårt golfspel. Vi har tränat på fantastiska träningsanläggningar med de bästa teknikinstruktörerna, träffat mentala tränare, närspelsexperter, testat all möjlig utrustning och hjälpmedel. Vi upptäckte att den största skillnaden låg i förbättrad kost och sedermera förbättrad fysisk kondition, därav vår slogan – THE GAME CHANGER.